Главная » 2015 » Февраль » 06
Новий житловий комплекс «Наддніпрянський» від Української державної будівельної корпорації "Укрбуд", зводиться на історичній місцевості, на території Печерського району міста Києва. Комплекс знаходиться всього в 10 хвилинах пішої прогулянки від Національного ботанічного саду ім. Гришко. Унікальність комплексу підтверджує вдале поєднання розташування в престижному центральному районі Києва зі сприятливим природним оточенням, безпосередньою близькістю міського ботанічного саду, мальовничими краєвидами, Видубицьким монастирем та ін. Протягом 10 хвилин Ви зможете доїхати до центру столиці. Поряд з комплексом знаходяться Печерський і Південний мости, Залізничне, Наддніпрянське та Столичне шосе, а також транспортні артерії - бульвар Дружби Народів і бульвар Лесі Українки. У парі хвилин пішої ходи від комплексу розташовані зупинки громадського транспорту. Різноманітне маршрутне сполучення дозволяє за кілька хвилин дістатися до станцій метро «Либідська», «Печерська», «Арсенальна», «Дружби Народів», а також до центру Києва.
Категория: Новобуд Новини | Просмотров: 537 | Добавил: smbcommunity | Дата: 06.02.2015 | Комментарии (0)

Компания Сент София Хоумс с гордостью сообщает о введении в эксплуатацию жилого дома Premium класса Crystal Park. Жилой комплекс по адресу пр. Победы, 42 получил сертификат соответствия проектной документации, требованиям государственных стандартов, строительных норм и правил. Данным свидетельством подтверждается готовность Crystal Park к эксплуатации. Мы поздравляем клиентов с вводом в эксплуатацию жилого комплекса Crystal Park и информируем о начале процесса оформления документов на право собственности.
Категория: Новобуд Новини | Просмотров: 518 | Добавил: smbcommunity | Дата: 06.02.2015 | Комментарии (0)

За участі та підтримки корпорації «Укрбуд» 21 січня 2015 року відбулась конференція «Україна: інвестуй у майбутнє» під час проведення найбільшої у світі виставки у галузі архітектури, будівництва та виробництва будівельних матеріалів BAU2015 (м.Мюнхен, Німеччина). В рамках конференції Юрій Константинович Пелих, Голова Ради директорів корпорації «Укрбуд», представив європейській бізнес-спільноті Українську державну будівельну корпорацію, як надійного партнера на будівельному ринку України. Юрій Константинович наголосив: «Корпорація «Укрбуд» зацікавлена в установленні більш міцних контактів з зарубіжними партнерами. Ми зацікавлені в вивченні досвіду роботи провідних будівельних компаній, а також готові поділитись своїми досягненнями.» Будівельна галузь України була гідно представлена на конференції та виставці. В рамках заходу вдалося налагодити відносини з європейськими партнерами та домовитись про тісну та взаємовигідну співпрацю.
Категория: Новобуд Новини | Просмотров: 542 | Добавил: smbcommunity | Дата: 06.02.2015 | Комментарии (0)

More info
Главная навигация


second footer links
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps