Главная » 2012 » Декабрь » 6 » Банки не дають кредити, бо бояться знецінення гривні.
08:44
Банки не дають кредити, бо бояться знецінення гривні.
Наступні десять років на іпотеку під 5-8% річних можна навіть не сподіватись, оскільки для цього потрібен і приплив інвестицій у країну, і ріст економіки і пожвавлення банківського ринку, заявив президент Спілки з нерухомого майна Олександр Рубанов.


За його словами, наразі в Україні спостерігається лише скорочення житлових програм, пише Gazeta.ua.

"Банки бояться, що у людей через знецінення гривні не вистачатиме коштів на погашення кредитів. Також важливою причиною, через яку банки перестають кредитувати, є зміна багатьох положень і законів, пов'язаних із купівлею нерухомості. Наприклад, із січня діятимуть нові правила реєстрації нерухомості. Поки невідомо, наскільки вони стануть дорожчими. Якщо удвічі чи утричі, тоді треба буде змінювати вимоги до позичальника або міняти умови кредитування, змінювати суму першого внеску", - пояснив фахівець.

Рубанов також додав, що на сьогодні житло у кредит можуть оформити лише люди зі зв'язками, або ті, хто отримують величезні офіційні зарплати. Реалії ж такі, що досить часто громадяни навіть з нормальними доходами отримують офіційно невеликі зарплати, а решту - у конвертах. Фінустанови ж орієнтуються на "білу" ЗП.
Категория: Новобуд Новини | Просмотров: 505 | Добавил: smbcommunity | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
More info
Главная навигация


second footer links
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps