Главная » 2012 » Ноябрь » 12 » Покупцям житла у 2 черзі ЖК "Сонячна брама" Ощадбанк пропонує іпотеку під 12% річних під заставу майнових прав
15:12
Покупцям житла у 2 черзі ЖК "Сонячна брама" Ощадбанк пропонує іпотеку під 12% річних під заставу майнових прав
Компанія ТММ у партнерстві з АТ "Ощадбанк" розпочала реалізацію програми іпотечного кредитування на покупку житла, що будується, в житловому комплексі "Сонячна брама" (м. Київ, вул. Ломоносова, 73-79) під 12% річних у національній валюті на 20 років під заставу придбаних майнових прав. ТММ і Ощадбанк вже підписали генеральний договір про співробітництво та приступили до реалізації програми. Цього року програмою скористаються покупці житла в споруджуваній 2 черзі ЖК "Сонячна брама", по якій тривають продажі. Введення в експлуатацію другої черги заплановано в 4 кварталі 2012 року.

Олексій Говорун, заступник генерального директора зі стратегічного розвитку і маркетингу ТММ: "Привабливі параметри популярних на ринку розстрочки та банківського кредитування об'єднала програма ТММ та Ощадбанку – це відсутність додаткового забезпечення при купівлі житла, що будується, процентна ставка 12%, що нижче середньоринкової, а також тривалий термін кредитування".

Параметри програми кредитування АТ "Ощадбанк" на покупку житла, що будується,в другій і третій чергах житлового комплексу "Сонячна брама":

відсоткова ставка: 12% річних у національній валюті при погашенні кредиту за класичною схемою або 12,5% при погашенні кредиту з ануїтетною схемою;
під заставу майнових прав на придбану нерухомість - без надання в забезпечення додаткового майна;
початковий внесок - від 30% вартості нерухомості, що купується;
термін кредитування - до 20 років.
На будівництві 2 черги комплексу "Сонячна брама" працює близько 330 робітників. Зараз завершується влаштування монолітних каркасів трьох житлових будинків. Ще по одному житловому будинку, де вже влаштований каркас, цегляна кладка і виконано скління, зараз ведуться зовнішні і внутрішні оздоблювальні роботи. Розпочато підготовчі роботи по 3 черзі. Введення в експлуатацію 2 черги комплексу "Сонячна брама" заплановано на 4 квартал 2012 р.

Житловий комплекс бізнес-класу "Сонячна брама" (Голосіївський район, вул. Ломоносова, 73-79) реалізується в чотири черги будівництва як проект квартальної забудови із замкнутою інфраструктурою. Перша черга введена в експлуатацію в грудні 2010 р. ТММ веде продажі по першій і по другій чергах ЖК "Сонячна брама". Діє програма кредитування АТ "Ощадбанк" на покупку готової нерухомості в об'єктах ТММ на 20 років під 12% річних у національній валюті.
Категория: Новобуд Новини | Просмотров: 663 | Добавил: smbcommunity | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
More info
Главная навигация


second footer links
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps