Главная » 2012 » Ноябрь » 12 » ТММ отримала сертифікат на відповідність будівельного виробництва міжнародному стандарту якості ISO 9001:2009
15:17
ТММ отримала сертифікат на відповідність будівельного виробництва міжнародному стандарту якості ISO 9001:2009
ТММ сертифікувала діючу в компанії систему управління якістю будівельно-монтажних робіт і спеціалізованих будівельних робіт за міжнародним стандартом ISO 9001:2009. Сертифікація будівельного виробництва за міжнародним стандартом підтверджує рівень якості ТММ для покупців житла, партнерів та замовників, а також дозволяє ТММ брати участь у тендерах зарубіжних компаній.

Щоб забезпечити відповідність виконання будівельно-монтажних робіт стандарту, компанія ТММ також здійснює контроль якості на всіх інших етапах виробництва - отримання вихідних даних, проектування, закупівля, власне будівельно-монтажні роботи, введення в експлуатацію.

Виробничі процеси ТММ контролює по 22 критичним точкам, перевищуючи нормативні вимоги Стандарту. Серед точок контролю - перевірка та аналіз постачальників і матеріалів, що поставляються, повірка геодезичного обладнання, вхідний контроль технічної документації, управління невідповідною продукцією, якість будівельно-монтажних робіт та інші. Точки контролю формалізовані в 16 регламентах.

Сертифікацію проводив державний центр стандартизації ДП "Харківстандартметрологія" згідно офіційно прийнятого в Україні стандарту ДСТУ ISO 9001:2009.
Категория: Новобуд Новини | Просмотров: 479 | Добавил: smbcommunity | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
More info
Главная навигация


second footer links
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps