Главная » 2012 » Ноябрь » 12 » ТММ увійшла до десятки найбільш надійних забудовників згідно рейтингу журналу "Деньги"
15:14
ТММ увійшла до десятки найбільш надійних забудовників згідно рейтингу журналу "Деньги"
ТММ увійшла до десятки кращих забудовників, що працюють в найбільших містах України, згідно рейтингу журналу "Деньги" за надійністю, прозорістю забудовників, програмами розстрочки і юридичними умовами. Як відзначає видання, "сам факт присутності в рейтингу "Денег"- дуже хороший знак для покупця. У списках - тільки надійні і давно працюючі компанії".

У період з початку кризи, з кінця 2008 року, компанія ТММ ввела в експлуатацію 8 об'єктів житлової нерухомості загальною площею близько 140 тис. кв. м. На будівельному ринку України ТММ працює з 1994 року. За 18 років компанія ввела в експлуатацію 32 об'єкта нерухомості загальною площею понад 600 тис. кв. м в Києві, Харкові, Житомирі та Ялті. ТММ - публічна компанія, акції якої з травня 2007 року котуються на Франкфуртській фондовій біржі. Сьогодні в компанії працює близько 1400 співробітників.

Головними критеріями відбору компаній для рейтингу журналу "Деньги" (N 15 (233) 16-29 серпня 2012) стала їх надійність, що базується на терміні роботи на ринку, кількості побудованих і споруджуваних об'єктів, а також відсутності довгобудів в їх портфелі. Проект включав оцінку забудовників та їх подальше рейтингування за надійністю, за прозорістю, за умовами розстрочки і по юридичним умовам, на підставі чого складався підсумковий рейтинг. Показники для загального рейтингу підраховувалися шляхом підсумовування результатів даних рейтингів (надійність, прозорість, умови розстрочки, юридичні умови), помножених на відповідні вагові коефіцієнти.
Категория: Новобуд Новини | Просмотров: 543 | Добавил: smbcommunity | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
More info
Главная навигация


second footer links
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps