Главная » 2012 » Ноябрь » 12 » ТММ здала в експлуатацію один з найбільших в Європі хлібозаводів в с. Крушинка в Київській області, виступаючи генпідрядником у проекті
15:16
ТММ здала в експлуатацію один з найбільших в Європі хлібозаводів в с. Крушинка в Київській області, виступаючи генпідрядником у проекті
Компанія ТММ, виступаючи генпідрядником у проекті, здала в експлуатацію один з найбільших в Європі хлібозаводів в с. Крушинка (Київська область). Замовник проекту - фермерське господарство "Кегичівське". 10 жовтня 2012 р. хлібокомбінат - українсько-словенське спільне підприємство "Київський обласний хлібопекарський комплекс" (ТМ "Кулиничі"), урочисто відкрив Президент України.

Будівництво заводу було здійснено в найкоротші терміни і тривало з травня по вересень  2012 р. Завод у с. Крушинка (Васильківський район, Київська область) буде виробляти хлібобулочні та кондитерські вироби. Потужність заводу в с. Крушинка - 250 тонн продукції на добу. 

Раніше ТММ як генпідрядник у сфері промислового будівництва реалізувала проект будівництва трамвайного депо на вул. Якутська в м. Києві та виробничого комплексу "ТММ-Енергобуд" (смт. Малинівка, Харківська обл.) з виготовлення паропроводів високого тиску для теплових і атомних електростанцій.

Також ТММ продовжує розвивати свої проекти нерухомості, серед яких наймасштабніший проект на етапі будівництва - житловий комплекс "Сонячна брама" в Києві, друга черга якого запланована до введення в експлуатацію в 4 кварталі 2012 р.
Категория: Новобуд Новини | Просмотров: 570 | Добавил: smbcommunity | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
More info
Главная навигация


second footer links
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps