Главная » 2013 » Апрель » 16 » Відкриття супермаркету Novus в житловому комплексі «Паркові Озера»
08:03
Відкриття супермаркету Novus в житловому комплексі «Паркові Озера»

11 квітня 2013 відбудеться офіційне відкриття супермаркету Novus - якірного орендаря торгового центру в ЖК «Паркові Озера» по вул. Воскресенської, 12-14.

Крім торгового центру з супермаркетом в житловому комплексі «Паркові Озера» передбачена повноцінна інфраструктура для життя - дитячий садок, багаторівневий наземний паркінг, офіси під зону послуг, дитячі та спортивні майданчики, а також прогулянкові алеї та благоустрій території.

Житловий комплекс «Паркові озера» - проект економ-класу компанії «Інтергал- Буд», розташований поруч з парком «Перемога», в якому покупцеві пропонуються квартири з повноцінним сучасним оздобленням. I черга житлового комплексу була введена і заселена ще в 2012 році, зараз триває активне будівництво і реалізація квартир в другій черзі об'єкта. На II квартал 2013 р. заплановано введення в експлуатацію будинку № 4, завершується будівництво дитячого садка та паркінгу.

Про компанію: Компанія "Інтергал-Буд" заснована в 2003 році у Львові і сьогодні є однією з найбільших інвестиційно-будівельних компаній в Україні. Компанія розвиває великий портфель проектів - за час своєї діяльності "Інтергал-Буд" реалізував понад 40 проектів у сфері житлової і комерційної нерухомості загальною площею близько 500 тисяч кв. м. Поряд з успішно реалізованими проектами, в активі компанії ще величезний потенціал - десятки проектів на стадії розвитку.

Категория: Новобуд Новини | Просмотров: 625 | Добавил: smbcommunity | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
More info
Главная навигация


second footer links
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps