Главная » 2012 » Ноябрь » 20 » За підтримки ДІУ відбулося урочисте відкриття 1-ої черги ЖК «Міністерський»
14:10
За підтримки ДІУ відбулося урочисте відкриття 1-ої черги ЖК «Міністерський»

19 листопада відбулося урочисте відкриття ЖК «Міністерський» (м. Київ, Оболонський район, вул. Кондратюка,1). Комплекс було побудовано за фінансової підтримки Державної іпотечної установи у рамках реалізації програми фінансування добудови житла. На ці цілі Установа спрямувала 32 млн. гривень.

У заході взяли участь: Голова правління ДІУ - Валентин Рибачук, директор компанії-забудовника «Енергополь – Україна» - Тетяна Семенкова, Голова правління банка-партнера «Укргазпромбанк» - Ігор Грицак, представник польських соінвесторів - Даріуш Шиманськи та нові власники квартир.

«Дана подія має величезне соціальне значення. Завдяки плідної співпраці всіх учасників цього проекту, побудовано найсучасніший, якісний житловий комплекс. А це надасть можливість ще 540 родинам отримати власне житло. На цьому конкретному прикладі, ми бачимо, що держава, забудовники, інвестори та банкіри можуть плідно працювати в одній команді», - зазначив під час промови Валентин Рибачук. Підсумовуючи Голова правління ДІУ зазначив, що таких подій повинно відбуватися якомога більше, тому що це ще один крок до вирішення одного із найголовніших питань – житлового.

За словами польського інвестора Даріуша Шиманськи: «Державна іпотечна установа у 2011 році надала пільговий кредит забудовнику через банк-партнер на добудову житлового комплексу, завдяки чому побудовано найсучаснішу котельню та добудовано інфраструктурні об’єкти, - ДІУ надала змогу використати дешевий кредитний ресурс на забезпечення власників житла теплом та світлом за найвищими європейськими критеріями», - сказав Даріуш Шиманськи.

Він додав, що дуже добре, що в Україні є Державна іпотечна установа, яка допомагає забудовникам будувати якісне житло: « Було б дуже добре, якщо б в Польщі працювала організація аналогічна ДІУ, але, нажаль, такої поки немає».

Підтримана державою, компанія – забудовник «Енергополь – Україна» добудувала 26 поверховий житлово-офісний комплекс у заплановані строки.

«Державна іпотечна установа надала нам дешевий, довгостроковий кредит на розвинення комунікацій, ці інвестиції спрямовано у потрібне русло, тому що мешканці отримали чи не найсучаснішу інфраструктуру в Україні», - зазначила директор «Енергополь – Україна» Тетяна Семенкова.

Вона додала, що використовуючи у тому числі пільгові іпотечні кредити, вже 100 сімей придбали квартири у 1-ї черзі житлового комплексу «Міністерський».

За словами начальника Управління зв’язків з громадськістю ДІУ Ганни Волобуєвої: «За програмою підтримки добудови житла, Державна іпотечна установа вже профінансувала 26 об’єктів на суму майже 700 млн. гривень. На черзі введення в експлуатацію ще 12 багатоповерхівок, а це близько 200 тисяч квадратних метрів житла для громадян».

Категория: Новобуд Новини | Просмотров: 798 | Добавил: smbcommunity | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
More info
Главная навигация


second footer links
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps