Главная » 2012 » Апрель » 3 » ЖК Східна Брама
14:21
ЖК Східна Брама

6400Розташування комплексу в оточенні багаторічного соснового лісу та поруч з основними транспортними магістралями столиці – це мрія багатьох киян, котрі бажають забезпечити себе і свою сім’ю екологічно чистим середовищем проживання із мінімізацією часових витрат на дорогу до місця роботи, навчання чи дозвілля.

Зручна транспортна розв’язка дозволить жителям комплексу швидко і без проблем дістатися до місця призначення. Окрім цього, відстані до таких транспортних вузлів як станція метро "Бориспільська”, Харківська площа, виїздів на Харківське шосе, Проспект Бажана, Бориспільську трасу можна подолати пішки за кілька хвилин.

Наші архітектори розробили індивідуальний проект, на базі унікальної, актуальної сьогодні, конструкції – монолітно-каркасного будинку із зовнішньою системою утеплення та центральними системами комунікацій, котрі буде обслуговувати власна служба сервісу та експлуатації, що є запорукою високого рівня комфорту для кожного жителя комплексу.

Східна Брама в обіймах екологічно чистого лісу, з просторою прибудинковою територією стане найріднішим та найкращим місцем сімейного дозвілля. Адже уся вона запланована як рекреаційна зона зі спортивними та дитячими майданчиками, альтанками та просторою пішохідною зоною. І все це завдяки дбайливому плануванню просторої підземної парковки та комунікаційних вузлів, котрі заховані у цоколь та нульовий поверх будинків.

У комплексі 2 нижніх поверхи кожного будинку відведено на розгалужену інфраструктуру, що задовольнить потреби у товарах та послугах кожного жителя різного віку та інтересів. А ваші дітки матимуть можливість ходити в садок та школу розвитку на території комплексу.


Категория: Дарницкий район | Просмотров: 2911 | Добавил: smbcommunity | Теги: дарницкий, метро, Светлая, ЖК Східна Брама | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 2
2 smbcommunity  
http://kyiv-novobud.at.ua/photo/zhk_skhidna_brama/37
Здесь еще фото есть...

1 smbcommunity  
сроки завершения уже дважды переносились...

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
More info
Главная навигация


second footer links
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps