Главная » 2012 » Октябрь » 23 » Жилой дом по ул. Воздвиженская 20
07:01
Жилой дом по ул. Воздвиженская 20
Район „Воздвиженка” відповідає характеристикам житла класу „Де Люкс”. Архітектурна концепція проекту полягає у відновленні стилів, що характерні для 19-го століття, а це, в основному, українське бароко та „київський” модерн. Проектом передбачено будівництво споруд висотою від 2 до 5 поверхів. На „Воздвиженці” будуються як квартирні будинки клубного типу (3-10 квартир в будинку), так і індивідуальні маєтки з оригінальною архітектурою кожного. Будинки побудовано з керамічної цегли, висота оселі – 3,3 м.

Уже зараз створена експлуатуюча організація, в перелік функцій якої входять охорона, прибирання внутрішньої та при будинкової території, сміттєвидалення, забезпечення якісного освітлення вулиць та під’їздів, цілодобове реагування на аварійні ситуації в районі.

Створення насиченої інфраструктури – один із найважливіших факторів при будівництві проекту елітної нерухомості. На перших поверхах будинків будуть розташовані всі необхідні інфраструктурні елементи малого формату (продуктові магазини, ков’ярні, бутіки, аптеки, салони краси, стоматологічні кабінети і т.і.). Передбачене облаштування дитячих майданчиків та місць для відпочинку. Дотримані також всі норми по паркувальним місцям. В окреморозташованих будівлях на вільних ділянках будуть розташовані: фітнесс-центр, відділення банку, сигарний клуб, дитячий клуб, більярдна, ресторани, хімчистка.

Розташування:

вул. Воздвиженська, Подільский р-н, Поділ, біля Андріївського узвозу

Тип та серія будинку:

Індивідуальний, цегла

Введення в експлуатацію:

Здано в експлуатацію

Висота стель:

3,30 м

Поверховість:

5 поверхів

Опалення:

Автономне
Категория: Подольский район | Просмотров: 1207 | Добавил: smbcommunity | Теги: Воздвиженская, Трест Київміськбуд-1, Жилой дом по ул. Воздвиженская 20 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
More info
Главная навигация


second footer links
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps