Главная » 2012 » Апрель » 6 » ЖК Барвинок
15:58
ЖК Барвинок

Однією з головних переваг будинку Барвінок на ринку новобудов Києва є його дуже вдале місцезнаходження.

Новий житловий будинок споруджується в 100 метрах від озера Тельбін, у самому серці мальовничого мікрорайону Березняки – з його чудовими рекреаційними зонами та розвиненою соціально-побутовою інфраструктурою.

Важливим фактором для правильного вибору помешкання в Києві є також транспортна інфраструктура довкола дому.

І в цьому питанні будинок Барвінок так само порадує своїх мешканців високим рівнем комфорту. Адже він розташовується неподалік станції метро та міської електрички. А транспортна розв'язка та новий Дарніцький міст дозволяють швидко дістатися до Правого берегу та центру Києва!

Без перебільшення розкішні краєвиди, що відкриваються з вікон мешканців будинку Барвінок, не залишать байдужими анікого!

Мальовниче озеро Тельбін з одного боку та величні Печерські пагорби на Правому березі Дніпра з іншого… Чудові панорамні краєвиди на паркові зони Березняків, на спокійну течію Дніпра з його зеленими острівцями, золоті бані Києво-Печерської Лаври та Видубицького монастиря, безліч інших перлин Києва щодня додаватимуть Вам гарного настрою та натхнення.

А уявіть собі божественну красу вечірнього салюту, що тисячами вогнів розсипається над Дніпром просто перед Вашими очима?! І це всього лише одна з переваг вибору на користь будинку Барвінок…


Категория: Днепровский район | Просмотров: 4263 | Добавил: smbcommunity | Теги: озеро, березняки, метро | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 5
5 bro market  
да, с ценами не очень... и пытаются втюхать через посредников...

4 Tovar  
Отстой - рядом ЖД дорога!!! Вы куда смотрите - а с ценами от горстроя все в шоке!

3 guest  
По-перше планування квартир гарне, по друге місце і краєвиди непагані і останній вагомий аргумент - чомусь ми вподобали більше Лівий берег. Зайшли на сайт, роздивились квартири, побачили повідомлення що у продажу ще приблизно 60 квартир, а при перегляді планів поверхів виявилося що залишилось тільки декілька "заброньованих" квартир а все інше продано. Хтось має інформацію щодо наявності квартир у цьому комплексі?

2 smbcommunity  
Хорошая новость! Для тех кто хочет приобрести квартиру в ЖК "Барвинок" предлагают скидку 10%. Осталось еще 2 квартиры.

1 smbcommunity  
Информации в интернете мало

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
More info
Главная навигация


second footer links
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps